Stabilirea limitelor noului drum

Drum9

Duminică 15 mai a avut loc întâlnirea dintre locuitori și reprezentanții de la Frezia Com. Pe agendă a fost discutarea reparației porțiunii de drum care leagă strada cu stradela Sfântul Andrei și reamplasarea gunoiștii din mijlocul parcului lângă viitorul drum.

Arhitectul de la Frezia Com a prezentat schematic, cu ajutorul unor țăruși metalici, de unde până unde va fi reparat drumul, unde va fi amplasată gunoiștea, dimensiunile trotuarului care va asigura accesul către tomberoane. La fața locului a fost prezent de asemenea și arhitectul Ion  Andrușceac, autorul planului de reabilitare a Parcului Zakin, care a asigurat să nu fie încălcat perimetrul parcului.

Din spusele reprezentantului Frezia Com – Valeriu Doibani, drumul nu va fi asfaltat ci pavat, pereții care vor fi ridicați în jurul gunoiștii vor fi din cărămidă. Deasemenea el a asigurat locuitorii că nu va construi parcare.

Locuitorii prezenți la întâlnire au fost de acord cu planul tentativ de reparație a drumului și reamplasare a gunoiștii. S-au înaintat propuneri de a fi amplasate limitatoare de viteză pentru a evita eventuale accelerări de viteză în regiune, plus să fie creat un spațiu deschis lângă camera cu tomberoane unde va putea fi aruncat gunoiul menajer.

În urma acestei întâlniri, reprezentații Frezia Com au propus să vină peste 3 săptămâni cu proiectul de reparație a drumului. Angajamentul Asociației Oberliht este să solicite de la organele competente,  autorizațiile pentru reparația drumului și reamplasarea gunoiștii care stă ilegal în mijlocul parcului.

Pe parcurs vom anunța despre răspunsul care îl vom primi de la autoritățile locale.

Acest articol a fost publicat în Comunitatea. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s