21 iunie 2015 – raportul întâlnirii

IMG_9330_web

În data de 21 iunie 2015 a avut loc întâlnirea trilaterală dintre Asociaţia OBERLIHT (Vladimir Us, Mariana Șeremet, Vitalie Sprînceană, Lilia Nenescu, Ion Andrușceac – arhitectul proiectului de reabilitare a Parcului Zaikin) , membrii comunităţii din zona parcului Zaikin (în număr de aproximativ 30 oameni) şi reprezentanţii companiei Frezia-COM (Valeriu Doibani, Ion Barbăroș, și Mihai – dirigintele de șantier).

Agenda întâlnirii a cuprins câteva puncte:
– reamplasarea containerelor de gunoi
– construcţia propusă de Frezia-COM a drumului pentru evacuarea deşeurilor
– proiectul Frezia-COM de construcţie a unei parcări temporare din contul zonei verzi

Majoritatea locuitorilor și-au exprimat o atitudine negativă față de toate planurile Frezia-COM.

La sfârșitul întâlnirii s-a stabilit că, în decursul săptămânii curente, Frezia-COM va face în sfârşit public planul detaliat al companiei privitor la reabilitarea parcului Zaikin pe care-l va afişa pe un panou la intrarea în parc.

Imediat ce locuitorii zonei vor face cunoștință cu planurile Frezia-COM referitor la zona parcului și vor primi garanțiile necesare că pe teritoriul parcului nu va fi amplasată nici o parcare  și că granițele parcului vor rămâne intacte, va fi organizată o nouă întâlnire, la care vor fi invitaţi şi reprezentanţii Î.M. Regia „Autosalubritate” sau alți reprezentanți ai autorităților publice locale pentru discuția cu privire la reamplasarea containerului de gunoi.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu