Atelier de modelare în lut cu Martin ZET

03-Atelier-cu-Martin-ZET

La data de 27 – 28 aprilie Asociația Oberliht împreună cu artistul ceh Martin ZET au organizat un Atelier de modelare în lut în parcul Zaikin.

Am implicat în acest atelier copiii din zona parcului, grupul cel mai activ, fie că e vorba de salubrizare sau workshop. Tematica atelierului a fost modelarea unui câine comunitar – subiect legat de un alt proiect care la fel ține de spații publice, socializare, cultură dar și cultivarea unei atitudinii grijulii față de animalele fără adăpost din Chișinău.

Copiii au desenat mai întâi câinele pe foaie apoi au primit câte un set pentru modelare care includea: lut, instrumente de cioplit, apă și carton. În cele două zile ale atelierului au fost modelate diverse tipuri de câini, iar copiii au exersat în procesul de modelare, învățând de la artistul Martin ZET cum se lucrează în lut. O experiență utilă pentru copii, în cadrul căreia aceștia își dezvoltă imaginația și motricitatea, și nu în ultimul rând socializarea, competitivitatea și creșterea dorinței de a fi activ/implicat în comunitate, astfel creându-se o conexiune mai strânsă dintre copiii și părinții acestora.

Din fotografii puteți vedea lucrările micilor participanți și profesionistului Martin ZET.

 

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s