10 octombrie 2015 – Picnic în parcul Zaikin

Evenimentul Zilele Spațiului Public, organizat de Asociația Oberliht în perioada 6-10 octombrie 2015 a culminat sâmbătă, 10 octombrie cu o serie de activități în parcul Zaikin.

Ziua a început cu un picnic realizat în parc, pe scena instalată de studioBASAR. La picnic au fost invitați participanții la Zilele Spațiului Public, echipa Oberliht și locuitorii din zona parcului.

Ulterior ne-am delectat cu un program cultural bogat:

  1. Performance-ul Anastasiei Palii – acţiune prin care s-a adus un omagiu artificial naturii, fiind totodată şi o reinterpretare artistică a “Toamnei de aur ”, sărbătoare anuală dedicată roadelor acestui anotimp.
  2. Teatrul de păpuşi pentru copii „Izvoraşul vesel” a prezentat spectacolul „Uriaşul cel bun” – spectacol despre dragostea parentală, sacrificiu și relațiile care se stabilesc între membrii unei comunități în dependență de prototipul acestora. Personajele principale fiind un Uriaş şi un Pitic care pornesc în căutarea căpşunilor minunate, unul pentru a-şi trata fiica, altul pentru a se îmbogăţi, unul e lacom şi egoist, altul e bun şi onest. Bătălia valorilor a fost declarată dechisă!

picnic20151010_web                    picnic20151010_web2

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s